Відбулась презентація-дегустація грузинських вин Askaneli за ініціативи компанії Import Foods Company

Відбулась презентація-дегустація грузинських вин Askaneli за ініціативи компанії Import Foods Company

Напередодні пройшла презентація-дегустація нової преміальної колекції грузинських вин Askaneli у оновленому дизайні. Захід відбувся 02.06.21 р. у ресторані «Mama Gochi» за адресою вул. Архітектора Городецького, 6.

Компанія Askaneli Winery & Distillery, вина та дистиляти якої були презентовані, вже понад 10 років представлена на ринку України. Нагадуємо, що грузинський бренд алкогольних напоїв Askaneli є найбільшим землевласником у Кіндзмараулі, апеласьйоні Грузії; володіє 514 га власних виноградників у кращих регіонах; входить до трійки найбільших виробників елітного алкоголю у Грузії; високо цінується міжнародними експертами алкогольної спільноти та має безліч нагород престижних міжнародних конкурсів та сліпих дегустацій світу; має виробничі потужності на трьох заводах: по розливу – Тбілісі, первинного виноробства – Кахетія, виробництва чачі та фруктових дистилятів – Гурія.

Серед гостей заходу були присутні власники, директори популярних грузинських ресторанів Києва та України, відомі сомельє, журналісти спеціалізованих видань, лідери думок та експерти винної спільноти.

Презентація-дегустація проводилась компанією Import Foods Company, а головним спікером на заході виступив бренд-амбасадор грузинських вин Askaneli в Україні – Юрій Глушко.

Відібрані для дегустації зразки вин Askaneli та дистилятів Anaseuli були високо оцінені експертами за свою вишуканість, неповторність, багатство ароматів та смаків. До презентації увійшли колекції вин Askaneli: ігристі вина, Gocha`s Collection, Authors`s Collection, Qvevri Collection та дистиляти Anaseuli. Кожен продукт по-особливому розкрив у собі своєрідність, багатогранність та суть самої філософії бренду: сприяти грузинському виноробству, передаючи спадщину країни та сім’ї майбутнім поколінням.