Портфель компанії IMPORT FOODS COMPANY поповнився новим винним брендом — «Mimi Kiss»

Портфель компанії IMPORT FOODS COMPANY поповнився новим винним брендом — «Mimi Kiss»

Портфель компанії Import Foods Company поповнився ще одним перспективним брендом – Mimi Kiss. Його історія бере початок з Італійського регіону П’ємонт. Цей регіон Північної Італії, славиться одними з найкращих виноградників, що широко відомі кожному поціновувачу виноробства. Особливості клімату подарували регіону терруар, який дарує елегантність, стиль та гармонію кожній виноградній лозі, кожному виноградному грону.

П’ємонт в Італії є колискою місцевого сорту винограду Мускат. Виноробня Костанца, де вирощують та створюють вино, була сімейною виноробнею понад століття. Виноград Мускат вирощують на своїй батьківщині серед гір та озер італійського регіону П’ємонт. Мускату властиво дарувати винам відчутний яскравий смак та неповторну ароматику. У виноробні Костанца клімат, земля та сімейні традиції поєднуються та переплітаються у виняткові вина, що полонять своїм колоритом та стильною подачею.

Продукція бренду представлена двома незвичайним слабоалкогольними, ігристими солодкими винами: White та Rose. Їх стильний дизайн та оригінальний, легкий, фруктово-квітковий солодкий смак затягнуть у вир справжніх почуттів. Кожен зможе обрати вино Mimi Kiss до свого смаку та настрою!